Volkswagen laadpaal kopen.

Ben je de trotse eigenaar van een Volkswagen of overweeg je de aanschaf ervan? Dan ben je hier aan het juiste adres voor alle informatie over Volkswagen laadpalen. Of je nu de voorkeur geeft aan thuis opladen of onderweg, deze gids biedt je de inzichten en oplossingen die je nodig hebt om het beste uit je Volkswagen EV of PHEV te halen.

Volkswagen Logo Laadpaal
Laadpaal thuis tevreden klant

Daarom een Volkswagen laadpaal.

Slimme laadstations geschikt voor Volkswagen modellen

Elektrisch rijden verandert de manier waarop we over mobiliteit denken, en met een Volkswagen EV ben je al goed op weg. De juiste laadpaal kiezen is een cruciale stap voor elke EV-eigenaar. Met een Volkswagen laadpaal thuis geniet je van ongeëvenaard gemak, efficiëntie en de geruststelling dat je auto altijd klaarstaat voor gebruik.

De voordelen van een BYD laadpaal.

Efficiëntie

Met een passende laadpaal voor je Volkswagen geniet je van verbeterde laadsnelheden, zodat je auto sneller opgeladen is en klaarstaat voor vertrek.

Compatibiliteit

Complete compatibiliteit met jouw Volkswagen auto, wat resulteert in een moeiteloze oplaadervaring.

Veiligheid

Deze laadstations zijn conform rigoureuze veiligheidseisen, wat jou en je auto een veilige oplaadsetting garandeert.

Duurzaamheid

Gemaakt voor duurzaamheid, met stevige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

  • Los bestellen

    Je kan ervoor kiezen om het laadstation los te bestellen. Deze wordt gratis thuisbezorgd.

  • Aanbevolen
    Inclusief installatie

    Voorkom fouten in het installatieproces en kies voor onze professionele installatieservice.

Geschikte Volkswagen laadpalen.

Offerte Volkswagen laadpaalinstallatie aanvragen.


Stap 1
Offerte aanvragen

Begin met een simpele stap. Vraag een offerte aan en ontdek de beste opties voor jouw elektrische laadstation. Ons team staat klaar om een oplossing op maat te bieden die past bij jouw behoeften.

Stap 2
Montage inplannen

Na goedkeuring van de offerte plannen we samen de montage van jouw laadpaal in. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vlotte en veilige installatie op een moment dat jou het beste uitkomt.

Stap 3
Elektrisch laden

Geniet van het gemak van je nieuwe laadpaal. Rij zorgeloos met de zekerheid dat je Volkswagen auto altijd klaar is voor gebruik, opgeladen met onze betrouwbare en efficiënte technologie.

Veelgestelde vragen Volkswagen laadpaal.

Zijn de laadpalen geschikt voor alle Volkswagenvoertuigen?

Al onze laadstations zijn universeel geschikt. Dat betekent dat niet alleen ieder model van Volkswagen opgeladen kan worden, maar ook iedere andere elektrische auto.

Wat als ik andere auto's wil laden?
Dat is geen probleem! Omdat onze laadstations universeel geschikt zijn, kan je iedere elektrische auto hiermee opladen.
Hoe lang duurt het om mijn Volkswagen voertuig volledig op te laden?

Onze laadstations zijn uitgerust met een laadvermogen tot en met 22kW. Dit is de hoogst mogelijke snelheid voor thuisladen. De meeste meterkasten in Nederland en België gaan tot 11kW. Dit komt overeen met een snelheid van 60 kilometer actieradius per uur.

Houdt de laadpaal rekening met het stroomverbruik?

Onze laadstations zijn slimme laadpalen. Dit betekent dat ze zijn voorzien van Load Balancing en dus rekening houden met het stroomverbruik. Wordt er thuis veel stroom verbruikt dan zal de laadpaal automatisch minder vragen.

Waarom kiezen voor een installatie?

Een laadpaalinstallatie is een gecompliceerd proces waar van alles fout kan gaan als je niet over de juiste kennis beschikt. Voorkom deze fouten door te kiezen voor een erkende installateur. Wel zo veilig voor het opladen van jouw Volkswagen.