WATT is als eerste Nederlandse bedrijf gecertificeerd Supernova dealer en installateur.

Picture of James

James

Specialist in verduurzaming en elektrificatie.

In een tijdperk waarin duurzaamheid en elektrische mobiliteit de boventoon voeren, is de rol van een betrouwbaar en efficiënt laadnetwerk van onschatbare waarde. Nederland, altijd vooroplopend in duurzame initiatieven, is getuige van een opmerkelijke prestatie: WATT heeft als eerste bedrijf in Nederland de felbegeerde certificering als Supernova Dealer, installateur en commissioning en maintenance partner van Wallbox verkregen. Een belangrijke mijlpaal voor WATT en een bewijs van ons streven naar innovatie en duurzaamheid.

De Wallbox Supernova DC-lader is een zeer fraaie verschijning.

WATT als pionier

WATT heeft zijn naam gevestigd als pionier in duurzame mobiliteit door deze prestigieuze certificering te behalen. Als Supernova Dealer hebben we niet alleen toegang tot geavanceerde DC-snelladers met vermogens van 60 kW en 150 kW, maar zijn we ook bevoegd om deze technologische hoogstandjes te installeren, te onderhouden en in bedrijf te stellen. Deze certificering is niet alleen een erkenning van onze technische vaardigheden, maar benadrukt ook ons engagement voor de groei van de elektrische mobiliteit in Nederland.

De Supernova DC-snellader

De Supernova is de ster van ons laadnetwerk, een DC-snellader die voldoet aan de groeiende vraag naar snel opladen. Met vermogensopties van 60 kW en 150 kW biedt de Supernova gebruikers een snelle en betrouwbare laadoplossing. Als Supernova Dealer hebben we nu de mogelijkheid om deze indrukwekkende snelladers te installeren op strategische locaties, waardoor we een cruciale rol spelen in het uitbreiden van het laadnetwerk in Nederland.

Wallbox Supernova Oostendorp Autogroep

WATT heeft een Wallbox Supernova geïnstalleerd bij Oostendorp Autogroep

Voordelen voor bedrijven

De certificering als Supernova Dealer betekent directe voordelen voor bedrijven. Met de Supernova DC-snelladers kunnen zij rekenen op een efficiënte laadervaring, waarbij lange wachttijden tot het verleden behoren. Onze toewijding aan installatie, onderhoud en inbedrijfstelling verzekert gebruikers van een hoog niveau van service, waardoor ze met vertrouwen gebruik kunnen maken van ons laadnetwerk.

Toekomstgericht perspectief

WATT kijkt met vertrouwen naar de toekomst, vastbesloten om een sleutelrol te spelen in de verdere ontwikkeling van duurzame mobiliteit in Nederland. Als Supernova Dealer en partner van Wallbox blijven we ons inzetten voor innovatie en het bouwen van een laadnetwerk dat de groeiende vraag naar elektrische mobiliteit ondersteunt. De certificering is niet alleen een erkenning van onze huidige prestaties, maar markeert ook het begin van een opwindende toekomst vol duurzame mogelijkheden.

WATT is de totaalpartner van duurzame energieoplossingen.

Conclusie

WATT heeft zichzelf gevestigd als een vooraanstaande speler in de wereld van duurzame mobiliteit door als eerste in Nederland gecertificeerd te worden als Supernova Dealer, installateur en commissioning en maintenance partner van Wallbox. Met de Supernova DC-snelladers nemen we een leidende positie in bij het vormgeven van het laadnetwerk van de toekomst. Deze certificering is niet alleen een prestatie voor ons bedrijf, maar een toewijding aan de duurzame toekomst van elektrische mobiliteit in Nederland.

Een snellader voor jouw organisatie?

Je hebt kunnen lezen welke voordelen een snellader allemaal kan bieden voor jouw organisatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat we kunnen betekenen voor jouw bedrijf.