Nissan laadpaal kopen.

Als trotse eigenaar of toekomstige koper van een Nissan EV ben je op de perfecte plek beland om alles te leren over Nissan laadpalen. Of je nu thuis wilt opladen of onderweg, wij bieden je de informatie en de oplossingen die je nodig hebt om het maximale uit je Nissan EV te halen.

Nissan Laadpaal Logo
Laadpaal thuis tevreden klant

Daarom een Nissan laadpaal.

Slimme laadstations geschikt voor Nissan modellen

Elektrisch rijden is de toekomst, en met een Nissan EV heb je al een stap in de juiste richting gezet. De volgende stap is het kiezen van de juiste laadpaal, een essentieel onderdeel voor elke EV-eigenaar. Een Nissan laadpaal thuis betekent meer gemak, efficiëntie en de zekerheid dat je voertuig altijd klaar is voor gebruik.

De perfecte laadoplossing voor jouw Nissan.

Comfortabel en snel

Laad je Nissan overnacht op en begin elke dag met een volledig opgeladen accu.

Compatibiliteit

Volledige compatibiliteit met je Nissan, wat zorgt voor een zorgeloze laadervaring.

Veiligheid

Deze laadpalen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, waardoor je verzekerd bent van een veilige laadomgeving voor jou en je voertuig.

Duurzaamheid

Ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, met robuuste materialen die weerbestendig zijn.

  • Los bestellen

    Je kan ervoor kiezen om het laadstation los te bestellen. Deze wordt gratis thuisbezorgd.

  • Aanbevolen
    Inclusief installatie

    Voorkom fouten in het installatieproces en kies voor onze professionele installatieservice.

Geschikte Nissan laadpalen.

Aanbieding!

Zaptec Go

749,00 incl. btw

Offerte Nissan laadpaalinstallatie aanvragen.


Stap 1
Offerte aanvragen

Begin met een simpele stap. Vraag een offerte aan en ontdek de beste opties voor jouw elektrische laadstation. Ons team staat klaar om een oplossing op maat te bieden die past bij jouw behoeften.

Stap 2
Montage inplannen

Na goedkeuring van de offerte plannen we samen de montage van jouw laadpaal in. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vlotte en veilige installatie op een moment dat jou het beste uitkomt.

Stap 3
Elektrisch laden

Geniet van het gemak van je nieuwe laadpaal. Rij zorgeloos met de zekerheid dat je BYD auto altijd klaar is voor gebruik, opgeladen met onze betrouwbare en efficiënte technologie.

Veelgestelde vragen Nissan laadpaal.

Zijn de laadpalen geschikt voor alle Nissan voertuigen?

Al onze laadstations zijn universeel geschikt. Dat betekent dat niet alleen ieder model van Nissan opgeladen kan worden, maar ook iedere andere elektrische auto.

Wat als ik andere auto's wil laden?
Dat is geen probleem! Omdat onze laadstations universeel geschikt zijn, kan je iedere elektrische auto hiermee opladen.
Hoe lang duurt het om mijn Nissan voertuig volledig op te laden?

Onze laadstations zijn uitgerust met een laadvermogen tot en met 22kW. Dit is de hoogst mogelijke snelheid voor thuisladen. De meeste meterkasten in Nederland en België gaan tot 11kW. Dit komt overeen met een snelheid van 60 kilometer actieradius per uur.

Houdt de laadpaal rekening met het stroomverbruik?

Onze laadstations zijn slimme laadpalen. Dit betekent dat ze zijn voorzien van Load Balancing en dus rekening houden met het stroomverbruik. Wordt er thuis veel stroom verbruikt dan zal de laadpaal automatisch minder vragen.

Waarom kiezen voor een installatie?

Een laadpaalinstallatie is een gecompliceerd proces waar van alles fout kan gaan als je niet over de juiste kennis beschikt. Voorkom deze fouten door te kiezen voor een erkende installateur. Wel zo veilig voor het opladen van jouw Nissan.