Het platform om energieverbruik te beheren en optimaliseren.

Met ons cloudplatform Lumen kunnen zowel bedrijven als consumenten hun laadpalen, zonnepanelen en batterijen moeiteloos beheren. Optimaliseer je energieverbruik en verhoog je efficiëntie met Lumen’s innovatieve oplossingen.
Watt Lumen Backoffice

Geschikt voor alle laadpalen

Ons cloudplatform Lumen maakt het eenvoudig om elke laadpaal van ieder merk te beheren en te optimaliseren. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, met Lumen heb je altijd volledige controle over je energieverbruik.

Inzicht in energieverbruik

Met ons cloudplatform Lumen krijg je gedetailleerd inzicht in je energieverbruik. Monitor en analyseer je gebruikspatronen om efficiënter met je energie om te gaan en kosten te besparen.

Slimme aansturing

Lumen biedt geavanceerde slimme aansturing voor je energiebeheer. Automatiseer en optimaliseer het gebruik van je laadpalen, zonnepanelen en batterijen om altijd de meest efficiënte en kosteneffectieve energieoplossingen te benutten.

Backoffice laadpaal

Laadpaal met backoffice.

Met een Lumen backoffice beheer je eenvoudig je facturen, laadpassen en energieverbruik op één centrale plek. Het declareren van laadkosten wordt een fluitje van een cent en verloopt geheel automatisch. Optimaliseer je energiebeheer en maak je laadpaal slimmer dan ooit.

Voor bedrijven.

Lumen is uitstekend te gebruiken voor het beheren van laadstations en laadpassen van het bedrijf.

Dubbel laadstation Zakelijk
laden zonnepanelen

Voor thuis.

Ideaal wanneer de laadsessies thuis zakelijk verrekend worden met het bedrijf.

Lumen backoffice aanvragen.

Start vandaag met Lumen cloud backoffice en beheer je laadpaal, laadpas, energie en facturen op één centrale plek.


Laadpaal backoffice