Lucid laadpaal kopen.

Welkom bij de ultieme handleiding voor het kiezen van een Lucid laadpaal. Als trotse eigenaar van een Lucid elektrische auto of als je overweegt er een te kopen, dan begrijp je het belang van een laadoplossing die niet alleen efficiënt en betrouwbaar is, maar die ook perfect past bij jouw dagelijkse routine. In deze gids vind je alle essentiële informatie over BMW laadpalen, waarmee je een weloverwogen beslissing kunt nemen die je elektrische rijervaring optimaliseert.

Lucid Logo
Laadpaal thuis tevreden klant

Daarom een Lucid laadpaal.

Slimme laadstations geschikt voor alle Lucid modellen

Lucid, als vooraanstaande producent van elektrische voertuigen, heeft behoefte aan een laadnetwerk dat perfect is afgestemd op hun geavanceerde accutechnologie en laadvereisten. Onze laadstations voor Lucid zijn speciaal ontworpen met de unieke specificaties van Lucid auto’s als uitgangspunt, wat resulteert in een snellere en meer beveiligde laadprocedure. Dit verzekert dat je te allen tijde het volle potentieel uit je elektrische auto kunt halen.

De voordelen van een Lucid laadpaal.

Efficiëntie

Door gebruik te maken van een passende laadpaal voor je Lucid, geniet je van verbeterde laadtijden waarmee je auto sneller opgeladen en gebruiksklaar is.

Compatibiliteit

Complete afstemming op je Lucid, wat een moeiteloze oplaadervaring garandeert.

Veiligheid

Deze laadpalen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, waardoor je verzekerd bent van een veilige laadomgeving voor jou en je voertuig.

Duurzaamheid

Gemaakt voor duurzaamheid, met stevige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

  • Los bestellen

    Je kan ervoor kiezen om het laadstation los te bestellen. Deze wordt gratis thuisbezorgd.

  • Aanbevolen
    Inclusief installatie

    Voorkom fouten in het installatieproces en kies voor onze professionele installatieservice.

Geschikte BMW laadpalen.

Offerte Lucid laadpaalinstallatie aanvragen.


Stap 1
Offerte aanvragen

Begin met een simpele stap. Vraag een offerte aan en ontdek de beste opties voor jouw elektrische laadstation. Ons team staat klaar om een oplossing op maat te bieden die past bij jouw behoeften.

Stap 2
Montage inplannen

Na goedkeuring van de offerte plannen we samen de montage van jouw laadpaal in. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vlotte en veilige installatie op een moment dat jou het beste uitkomt.

Stap 3
Elektrisch laden

Geniet van het gemak van je nieuwe laadpaal. Rij zorgeloos met de zekerheid dat je Lucid altijd klaar is voor gebruik, opgeladen met onze betrouwbare en efficiënte technologie.

Veelgestelde vragen BMW laadpaal.

Zijn de laadpalen geschikt voor alle Lucid voertuigen?

Al onze laadstations zijn universeel geschikt. Dat betekent dat niet alleen ieder model van Lucid opgeladen kan worden, maar ook iedere andere elektrische auto.

Wat als ik andere auto's wil laden?
Dat is geen probleem! Omdat onze laadstations universeel geschikt zijn, kan je iedere elektrische auto hiermee opladen.
Hoe lang duurt het om mijn Lucid voertuig volledig op te laden?

Onze laadstations zijn uitgerust met een laadvermogen tot en met 22kW. Dit is de hoogst mogelijke snelheid voor thuisladen. De meeste meterkasten in Nederland en België gaan tot 11kW. Dit komt overeen met een snelheid van 60 kilometer actieradius per uur.

Houdt de laadpaal rekening met het stroomverbruik?

Onze laadstations zijn slimme laadpalen. Dit betekent dat ze zijn voorzien van Load Balancing en dus rekening houden met het stroomverbruik. Wordt er thuis veel stroom verbruikt dan zal de laadpaal automatisch minder vragen.

Waarom kiezen voor een installatie?

Een laadpaalinstallatie is een gecompliceerd proces waar van alles fout kan gaan als je niet over de juiste kennis beschikt. Voorkom deze fouten door te kiezen voor een erkende installateur. Wel zo veilig voor het opladen van jouw Lucid.