Laadpaal installatie.

Met de vakkundige laadpaalinstalaltie van WATT ben je verzekerd van persoonlijk advies en begeleiding gedurende jouw laadtraject.

Vakkundige installatie door echte professionals.

Installatie binnen één week.

Wij begrijpen dat je natuurlijk zo snel mogelijk jouw elektrische auto wilt kunnen opladen. Daarom zorgen wij dat jouw laadpaalinstallatie in de meeste gevallen al binnen één week plaats kan vinden.

Altijd bereikbaar.

Service zit in ons DNA. Onze toegewijde laadpaal specialisten staan elke dag met enthousiasme klaar om al je vragen te beantwoorden en te ondersteunen.

Slimme laadpaal

Al onze laadpalen zijn voorzien van slimme technologie. Dit betekent dat ze toekomstproef zijn, overbelasting voorkomen, op zonnestroom kunnen laden en op afstand te bedienen zijn.

Gecertificeerde installateur

Al onze installateurs beschikken over een diploma elektrotechniek, NEN-3140, NEN,1010 en VCA certificatie. Zo kunnen we altijd garant staan voor onze kwaliteit én veiligheid.

Offerte laadpaalinstallatie aanvragen.


Stap 1
Offerte aanvragen

Begin met een simpele stap. Vraag een offerte aan en ontdek de beste opties voor jouw elektrische laadstation. Ons team staat klaar om een oplossing op maat te bieden die past bij jouw behoeften.

Stap 2
Montage inplannen

Na goedkeuring van de offerte plannen we samen de montage van jouw laadpaal in. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vlotte en veilige installatie op een moment dat jou het beste uitkomt.

Stap 3
Elektrisch laden

Geniet van het gemak van je nieuwe laadpaal. Rij zorgeloos met de zekerheid dat je elektrische voertuig altijd klaar is voor gebruik, opgeladen met onze betrouwbare en efficiënte technologie.

Installatie van jouw laadpaal.

Dit doen we

Dit krijg je

Laadpaal thuis tevreden klant

Waarom kiezen voor WATT als laadpaal specialist?

Persoonlijke aanpak voor thuisladen

Bij het kiezen van een laadstation voor thuis, is een persoonlijke aanpak essentieel. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften als particulier.

Snelle installatie van jouw laadpaal

Binnen één week jouw laadpaal thuis

We begrijpen dat tijd belangrijk is. Daarom garanderen wij een snelle levering en installatie van jouw laadstation. Binnen één week na bestelling staat ons team klaar om jouw laadpaal thuis te installeren, zodat je snel kunt genieten van het gemak van thuis laden.

Veilige laadpaal installatie

Altijd conform de juiste normen

Veilig en conform NEN-normen, ons team van experts installeert jouw laadpaal met de hoogste standaarden. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige laadoplossing voor je elektrische voertuig. Kies voor zorgeloos laden, kies voor onze service.

Laadstation installatie met slimme technologie

Beheer jouw laadproces

Met onze geavanceerde laadpaalinstallatie geniet je van slimme technologie. Je kunt jouw laadsessies eenvoudig beheren en monitoren via een app, wat zorgt voor volledige controle over jouw energieverbruik en laadkosten.

laden zonnepanelen

Gratis laden met zonnepanelen

Koppel de laadpaal aan jouw zonnepanelen

Maak jouw laadpaal nog duurzamer door te kiezen voor gratis laden met zonnepanelen. Onze laadstations kunnen gekoppeld worden aan zonnepanelen, waardoor je gebruikmaakt van hernieuwbare energie om jouw voertuig op te laden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar verlaagt ook jouw energiekosten.

De voordelen van Watt.

Razendsnelle installatie.

Natuurlijk begrijpen we dat jij het liefst zo snel mogelijk jouw elektrische auto wilt kunnen laden. Daarom zorgen we dat we in de meeste gevallen al binnen één week kunnen installeren.

Complete dienstverlening.

Eén partij voor al jouw producten en diensten, dat is de kracht van WATT. Van laadpaal tot laadpas, bij ons ben je compleet gedekt. 

WATT Laadpalen

Gepersonaliseerd advies.

Onze ervaren medewerkers staan dagelijks voor je klaar om jou te voorzien van een passend advies op maat. Zo heb je altijd een laadpaal die bij jou past, wel zo fijn!

WATT laadpaal installatie

Altijd volgens NEN-norm.

Wij staan garant voor onze kwaliteit. Al onze technici werken namelijk conform de laatste NEN-normen zodat jij jouw installatie veilig kunt gebruiken.

Klantenreviews.

Paul V.

Prachtige installatie van WATT. Ben telefonisch vriendelijk te woord gestaan met het juiste advies voor een slimme laadpaal die past bij mijn situatie.

5/5

Koen D.

Super begeleiding van WATT. Wallbox hing dezelfde week nog aan de muur met goed advies.

5/5

Desjan S.

Nette installateur en vlot gewerkt. Heeft duidelijke uitleg gegeven over de apparatuur en de werking van de app.

4.6/5

Nicole G.

Watt heeft de laadpaal binnen twee weken geleverd en gemonteerd. De monteur was deskundig en gaf prima uitleg over de werking van het laadpunt. De communicatie was helemaal zo als het hoort. Wij zijn heel tevreden.

5/5

Wim P.

Een mooie strakke en lekker compacte laadpaal op paal. Is compleet geplaatst en aangesloten door Watt. De meterkast is aangepast met een extra groep en kWh-meter. Tijdens het aansluiten bleek de hoofdschakelaar in de meterkast defect te zijn. De monteur heeft dit direct opgelost; is speciaal naar een groothandel gereden om een nieuwe te halen. Perfecte service. Chapoo!

5/5

Emile G.

Goed geregeld,alles volgens afspraak.

4.6/5
Watt Lumen Backoffice

Alles inzichtelijk, op één plek.

Met een slimme laadpaal heb je alles in één overzicht.

Veelgestelde vragen laadpaalinstallatie.

Kan ik een laadpaal op elk type elektrische installatie aansluiten?

Niet alle elektrische installaties (zoals meterkasten) zijn geschikt voor het aansluiten van een laadpaal. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de installatie. Daarom voeren we altijd eerst een capaciteitsberekening uit om te bepalen of jouw installatie geschikt is. Indien nodig kunnen we de installatie (laten) aanpassen.

 

Kan ik mijn laadpaal delen met anderen?

Ja, je kan de laadpaal delen met anderen als je dat wil. Bijvoorbeeld met collega’s of voor de buren. Ook hierin heb je verschillende keuzes waarover we je graag adviseren.

Hoe kan ik de laadkosten voor mijn werknemers en berekenen en factureren?

Om de laadkosten voor werknemers en/of klanten te berekenen, gebruik je ons slim beheerplatform, Watt Lumen. Hierin vind je alle verbruik terug.

Kan ik mijn laadpaal op afstand bedienen en monitoren?

Ja, vrijwel alle laadpalen die we installeren zijn voorzien van een online dashboard waarmee jij alle controle hebt. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel stroom er wordt verbruikt en wie de laadpaal gebruikt. Ook kan je de laadpaal op afstand starten en stoppen, of eventuele storingen oplossen, waar je ook bent.

Hoe lang duurt de laadpaalinstallatie?

De installatietijd van een laadpaal kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project. Eenvoudige installaties kunnen binnen een paar uur voltooid zijn, terwijl complexere projecten die uitgebreide elektrische upgrades of grondwerkzaamheden vereisen, een gehele dag in beslag kunnen nemen.