Laadpaal installatie.

Wallbox Pulsar Plus Zwart 22kW

De beste laaddeal met Watt.

Installatie binnen één week.

Wij begrijpen dat je natuurlijk zo snel mogelijk jouw elektrische auto wilt kunnen opladen. Daarom zorgen wij dat jouw installatie in de meeste gevallen al binnen één week plaats kan vinden.

Slimme laadpalen.

Klaar voor de toekomst, te koppelen aan zonnepanelen en ultiem gebruiksgemak. Daarom werken we bij WATT met slimme laadstations.

Slimme laadpaal

Al onze laadpalen zijn voorzien van slimme technologie. Dit betekent dat ze toekomstproef zijn, overbelasting voorkomen, op zonnestroom kunnen laden en op afstand te bedienen zijn.

Gecertificeerde installateur

Al onze installateurs beschikken over een diploma elektrotechniek, NEN-3140, NEN,1010 en VCA certificatie. Zo kunnen we altijd garant staan voor onze kwaliteit én veiligheid.

Vraag slimme laadpaal aan.


Kies bewust.

Concurrentie

WATT

Klantenreviews.

Paul V.

Prachtige installatie van WATT. Ben telefonisch vriendelijk te woord gestaan met het juiste advies voor een slimme laadpaal die past bij mijn situatie.

5/5

Koen D.

Super begeleiding van Watt. Hing dezelfde week nog aan de muur met goed advies.

5/5

Wim P.

Nette installateur en vlot gewerkt. Heeft duidelijke uitleg gegeven over de apparatuur en de werking van de app.

4.6/5

Nicole G.

Watt heeft het laadpunt binnen twee weken geleverd en gemonteerd. De monteur was deskundig en gaf prima uitleg over de werking van het laadpunt. De communicatie was helemaal zo als het hoort. Wij zijn heel tevreden.

5/5

Wim P.

Een mooie strakke en lekker compacte laadrobot op paal. Is compleet geplaatst en aangesloten door Watt. De meterkast is aangepast met een extra groep en kWh-meter. Tijdens het aansluiten bleek de hoofdschakelaar in de meterkast defect te zijn. De monteur heeft dit direct opgelost; is speciaal naar een groothandel gereden om een nieuwe te halen. Perfecte service. Chapoo!

5/5

Emile G

Goed geregeld,alles volgens afspraak.

4.6/5

De voordelen van Watt.

Razendsnelle installatie.

Natuurlijk begrijpen we dat jij het liefst zo snel mogelijk jouw elektrische auto wilt kunnen laden. Daarom zorgen we dat we in de meeste gevallen al binnen één week kunnen installeren.

Gepersonaliseerd advies.

Onze ervaren medewerkers staan dagelijks voor je klaar om jou te voorzien van een passend advies op maat. Zo heb je altijd een laadpaal die bij jou past, wel zo fijn!

Altijd volgens NEN-norm.

Wij staan garant voor onze kwaliteit. Al onze technici werken namelijk conform de laatste NEN-normen zodat jij jouw installatie veilig kunt gebruiken.

Complete dienstverlening.

Eén partij voor al jouw producten en diensten, dat is de kracht van WATT. Van laadpaal tot laadpas, bij ons ben je compleet gedekt.

Watt Lumen Backoffice

Alles inzichtelijk, op één plek.

Met een slimme laadpaal heb je alles in één overzicht.

Veelgestelde vragen.

Kan ik een laadpaal op elk type elektrische installatie aansluiten?

Niet alle elektrische installaties (zoals meterkasten) zijn geschikt voor het aansluiten van een laadpaal. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de installatie. Daarom voeren we altijd eerst een capaciteitsberekening uit om te bepalen of jouw installatie geschikt is. Indien nodig kunnen we de installatie (laten) aanpassen.

Heb ik een vergunning nodig voor het installeren van een laadpaal?

Nee, in de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig voor het installeren van een laadpaal. Soms wel. En als dat het geval is, helpen wij je met de aanvraag.

Kan ik mijn laadpaal delen met anderen?

Ja, je kan de laadpaal delen met anderen als je dat wil. Bijvoorbeeld met collega’s of voor de buren. Ook hierin heb je verschillende keuzes waarover we je graag adviseren.

Hoe kan ik de laadkosten voor mijn werknemers en berekenen en factureren?

Om de laadkosten voor werknemers en/of klanten te berekenen, gebruik je onze slimme app, Watt Lumen. Hierin vind je alle verbruik terug.

Hoe kan ik mijn laadpaal onderhouden?

Een laadpaal moet regelmatig worden onderhouden. Zo zorg je ervoor dat deze goed blijft werken. Daarom bieden wij verschillende onderhoudsabonnementen aan, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Meer weten? Vraag het ons of maak een afspraak.

Kan ik mijn laadpaal op afstand bedienen en monitoren?

Ja, vrijwel alle laadpalen die we installeren zijn voorzien van een online dashboard waarmee jij alle controle hebt. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel stroom er wordt verbruikt en wie de laadpaal gebruikt. Ook kan je de laadpaal op afstand starten en stoppen, of eventuele storingen oplossen, waar je ook bent.