Home > DOCENT / DECAAN

Je lessen inhoudelijk aanvullen met praktijkmateriaal? De praktijk letterlijk in je klas brengen? Op excursie naar een energiebedrijf? Je leerlingen tijdens de LOB-les informeren over hun toekomstmogelijkheden in de energietechniek? Of wil je laten zien waar elektriciteit vandaan komt of leerlingen een opleidingenoverzicht meegeven? Het kan allemaal met WATT?.

Lesmateriaal

Bestel of download kosteloos lesopdrachten, magazines, posters, themabrochures en andere WATT?-uitgaven. Oók voor het digitale schoolbord.

 

 

Excursies

Ontdek met de klas spannende locaties in heel Nederland, inclusief gratis vervoer.

Gastlessen

Een inspirerende gastles met zo mogelijk een energieprofessional of student bezig met energietransitie.

Opleidingen

Welke opleidingen kunnen je leerlingen volgen voor een uitdagende loopbaan in de energiesector?

Stage/leer-werkplekken

Leren in de praktijk met een leer-werkplek bij een BBL-opleiding óf stage lopen tijdens de BOL-, HBO- of WO-opleiding. Na de afgeronde studie HBO of WO een traineeship gaan volgen om te ontdekken wat het beste bij je past? 

Loopbaan

Hoe ver kunnen jouw leerlingen het schoppen in de energie? Ontdek hier welke uitdagende beroepen bij ze passen en welke opleiding ze ervoor nodig hebben!

Energieketen

Wie zorgt er voor energie en waar? In de energieketen leren je leerlingen meer over opleidingen en beroepen in de energiesector en kunnen ze zelf op ontdekking.