Home > DOCENT / DECAAN

De praktijk via een gastles letterlijk de klas in brengen? Op excursie naar een energiebedrijf? Op zoek naar lesmateriaal, dat aansluit bij de reguliere les? Leerlingen informeren over hun toekomstige opleiding, stage of beroep in de energietechniek? Selecteer hieronder waar jij naar op zoek bent. Van een poster voor in de klas tot een bezoek aan een energiecentrale: WATT? regelt het allemaal.

Excursies

Ontdek met de klas spannende locaties in heel Nederland, inclusief gratis vervoer.

Gastlessen

Een inspirerende gastles met, afhankelijk van de wensen en het niveau van de les, een energieprofessional of CETT-student (Community of Energy Top Talents).

Lesmateriaal

Bestel of download kosteloos lesopdrachten, magazines, posters, themabrochures en andere WATT?-uitgaven. Oók voor het digitale schoolbord.

 

 

Actueel

Wil je in de klas aandacht besteden aan (werken in) de energiesector? Hier vind je inspiratie om met je leerlingen aan de slag te gaan. Inclusief actuele aanleidingen, lessuggesties, aansluitende materialen, en koppeling met ervaringen van werknemers uit de sector.

Energieketen

Bekijk onze interactieve energieketen, vol informatie en filmpjes over (werken in) de energiesector. Gebruik de energieketen op het digibord, of laat leerlingen zélf op ontdekking gaan.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws uit de energiesector dat je direct in de klas kunt gebruiken. 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met ons privacy statement.

Opleidingen

Welke opleidingen kunnen je leerlingen volgen voor een uitdagende loopbaan in de energiesector?

Stage/leer-werkplekken

Op zoek naar een stage, afstudeerplek, traineeship of interne opleiding bij een energiebedrijf? Dan zit je hier goed. Op mbo, hbo en wo niveau bieden de bedrijven veel meeloopstages, interne opleidingen, traineeships en afstudeerstages. 

Loopbaan

Hoe ver kunnen jouw leerlingen het schoppen in de energie? Ontdek hier welke uitdagende beroepen bij ze passen en welke opleiding ze ervoor nodig hebben!
naar boven