De voordelen van Chargearm.

Opgeruimd.

Tijdens het opladen van de auto blijft de stoep voor het huis toegankelijk voor iedereen. Er zijn geen obstakels of struikelgevaar. Na het laden wordt de ChargeArm ingeklapt en verdwijnt de laadkabel. Geen gedoe meer met rondzwervende kabels.

Veilig.

Veiligheid staat centraal bij de ontwikkeling van de ChargeArm. Hij is stevig verankerd en geaard. De laadkabel is permanent beschermd in de arm, en er is speciale aandacht besteed aan kindveiligheid met afwezigheid van scherpe randen en uitstekende schroeven. Met de ChargeArm wordt de stoep aanzienlijk veiliger.

Schoon.

Dankzij het slimme ontwerp waarbij de laadkabel door de lucht gaat, blijft hij altijd schoon en houd je je handen viesvrij. Regen, sneeuw, zwerfvuil en bladeren hebben nauwelijks nog invloed. Met de ChargeArm geniet je van schone energie uit een ongerepte laadkabel.

Beschikbaar.

Met een ChargeArm bij jouw voordeur heb je altijd jouw eigen laadplek. Het is jouw auto, jouw kabel en jouw oplaadlocatie. Je hoeft nooit meer te beslissen tussen een kabel op de grond of een overvolle openbare laadpaal.

Chargearm.

Veelgestelde vragen Chargearm.

Moet mijn auto altijd precies voor de deur staan?

Een ChargeArm wordt bij montage zo geplaatst dat er wat speling is bij het laden. Het kan zijn dat de auto soms de andere kant op geparkeerd staat en dan is het handig als over de auto heen de kabel ook aangesloten kan worden op de auto. ChargeArm raadt daarom aan altijd wat extra lengte kabel uit de ChargeArm te laten steken zodat je ook kan laden als de auto niet precies voor de ChargeArm geparkeerd staat.

Wat is de reikwijdte van de arm?

De ChargeArm kan een afstand van ca. 2,3m overbruggen

Kan een ChargeArm op slot wanneer ik bijvoorbeeld met vakantie ben?

De ChargeArm kan gemakkelijk met een kabelbinder vastgezet worden als die voor langere tijd niet gebruikt gaat worden. Er is tevens een ChargeArm slot beugel beschikbaar voor een meer permanente oplossing. Daarnaast is het aan te bevelen wanneer u de ChargeArm een tijdje niet gebruikt om de hoofdschakelaar in de meterkast uit te zetten.

Is de ChargeArm geschikt voor alle laadboxen?

De ChargeArm kan geleverd worden met een universele bevestigingsplaat voor elk denkbare oplaadkast. In deze plaat kunnen gaten gemaakt worden waarop de kast gemonteerd wordt. Voor sommige veel verkochte oplaadkasten zijn specifieke bevestigingsplaten leverbaar om de montage sneller en netter te maken. 

Hoe lang gaat een ChargeArm mee, hoe werkt de garantie?

De ChargeArm is gemaakt van uitsluitend roestvaste materialen zoals aluminium en RVS. ChargeArm geeft 5 jaar garantie op corrosie.

Ik heb geen voortuin, kan ik dan wel een ChargeArm gebruiken?

Er is een ChargeArm versie voor wandmontage. Het is dus ook mogelijk om een ChargeArm tegen een gevel te plaatsen . Het is afhankelijk van de stoepbreedte of een wandversie van de ChargeArm uitkomst biedt. Het gebruik van een ChargeArm over een fietspad raden wij af.