Audi laadpaal kopen.

Welkom bij de allesomvattende gids voor het selecteren van een Audi laadpaal. Als trotse bezitter van een Audi elektrisch voertuig, of als je de aanschaf ervan overweegt, weet je hoe cruciaal het is om een laadoplossing te hebben die niet alleen efficiënt en betrouwbaar is, maar ook naadloos aansluit bij jouw leefstijl. Deze handleiding biedt je alle noodzakelijke informatie over Audi laadpalen, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken die jouw elektrische rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Audi Logo Laadpaal
Laadpaal thuis tevreden klant

Daarom een Audi laadpaal.

Slimme laadstations geschikt voor alle Audi modellen

Audi, als toonaangevende fabrikant van elektrische voertuigen, vereist een laadinfrastructuur die naadloos aansluit op hun innovatieve accutechnologie en specifieke oplaadbehoeften. Onze laadpalen voor Audi zijn zorgvuldig ontwikkeld met de bijzondere eisen van Audi voertuigen in het achterhoofd, waardoor je kunt rekenen op een sneller en veiliger oplaadproces. Dit zorgt ervoor dat je altijd en onder alle omstandigheden het maximale uit je elektrische Audi kunt halen.

De voordelen van een Audi laadpaal.

Efficiëntie

Door gebruik te maken van een passende laadpaal voor je Audi, geniet je van verbeterde laadtijden waarmee je auto sneller opgeladen en gebruiksklaar is.

Compatibiliteit

Complete afstemming op je Audi, wat een moeiteloze oplaadervaring garandeert.

Veiligheid

Deze laadpalen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, waardoor je verzekerd bent van een veilige laadomgeving voor jou en je voertuig.

Duurzaamheid

Gemaakt voor duurzaamheid, met stevige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

  • Los bestellen

    Je kan ervoor kiezen om het laadstation los te bestellen. Deze wordt gratis thuisbezorgd.

  • Aanbevolen
    Inclusief installatie

    Voorkom fouten in het installatieproces en kies voor onze professionele installatieservice.

Geschikte Audi laadpalen.

Aanbieding!

Zaptec Go

749,00 incl. btw

Offerte Audi laadpaalinstallatie aanvragen.


Stap 1
Offerte aanvragen

Begin met een simpele stap. Vraag een offerte aan en ontdek de beste opties voor jouw elektrische laadstation. Ons team staat klaar om een oplossing op maat te bieden die past bij jouw behoeften.

Stap 2
Montage inplannen

Na goedkeuring van de offerte plannen we samen de montage van jouw laadpaal in. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vlotte en veilige installatie op een moment dat jou het beste uitkomt.

Stap 3
Elektrisch laden

Geniet van het gemak van je nieuwe laadpaal. Rij zorgeloos met de zekerheid dat je BMW altijd klaar is voor gebruik, opgeladen met onze betrouwbare en efficiënte technologie.

Veelgestelde vragen Audi laadpaal.

Zijn de laadpalen geschikt voor alle Audi voertuigen?

Al onze laadstations zijn universeel geschikt. Dat betekent dat niet alleen ieder model van Audi opgeladen kan worden, maar ook iedere andere elektrische auto.

Wat als ik andere auto's wil laden?
Dat is geen probleem! Omdat onze laadstations universeel geschikt zijn, kan je iedere elektrische auto hiermee opladen.
Hoe lang duurt het om mijn Audi voertuig volledig op te laden?

Onze laadstations zijn uitgerust met een laadvermogen tot en met 22kW. Dit is de hoogst mogelijke snelheid voor thuisladen. De meeste meterkasten in Nederland en België gaan tot 11kW. Dit komt overeen met een snelheid van 60 kilometer actieradius per uur.

Houdt de laadpaal rekening met het stroomverbruik?

Onze laadstations zijn slimme laadpalen. Dit betekent dat ze zijn voorzien van Load Balancing en dus rekening houden met het stroomverbruik. Wordt er thuis veel stroom verbruikt dan zal de laadpaal automatisch minder vragen.

Waarom kiezen voor een installatie?

Een laadpaalinstallatie is een gecompliceerd proces waar van alles fout kan gaan als je niet over de juiste kennis beschikt. Voorkom deze fouten door te kiezen voor een erkende installateur. Wel zo veilig voor het opladen van jouw Audi.