01 februari 2018

Nieuwe website WATT? live

De website www.watt.nl heeft sinds afgelopen week een nieuw jasje. Na maanden van hard werk aan de ontwikkeling en inhoud van de website, gingen we vorige week live! Op www.watt.nl kun je nog steeds terecht voor alle informatie die je nodig hebt over opleidingen en beroepen in de energiesector, excursies, gastlessen en lesmateriaal. 
Op de nieuwe website vind je veel extra informatie over opleidingen en beroepen: wat ga je eigenlijk doen als je werkzaam bent als Eerste monteur middenspanningsdistributie? En hoe ziet je werkdag eruit als chemisch-fysisch analist? Ook ontdek je welke opleidingen je hiervoor nodig hebt. Bovendien kun je heel precies zoeken in je eigen regio waar je een opleiding kunt volgen.

 

Erg trots zijn we op de vernieuwde energieketen die op de website is opgenomen. Na een aantal jaren was de ‘oude’ keten wel aan vernieuwing toe. Illustrator Anke Nobel heeft de energieketen aangevuld met onder andere een windmolenpark en een aantal nieuwe bedrijven. Wat je daar precies kunt doen? Ontdek het zelf!