Home > Artikelen

Artikelen

De energiesector is volop in beweging. En WATT? dus ook. Hier vind je innovaties en ontwikkelingen in de energie, nieuws over de campagne (bv. nieuwe lesmaterialen), leuke lessuggesties die inhaken op de actualiteit en nog veel meer.

 

Nieuwe website WATT? live

Misschien heb je het al gezien, maar de website www.watt.nl heeft sinds afgelopen week een nieuw jasje. Na maanden van hard werk aan de ontwikkeling en inhoud van de website, gingen we vorige week live! Op www.watt.nl kun je nog steeds terecht voor alle informatie die je nodig hebt over opleidingen en beroepen in de energiesector, indrukwekkende excursies naar energiebedrijven en lesmateriaal. Precies zoals je van ons gewend bent. 

Hoogreemraadschap wint Sustainable Business Challenge

Met een verfrissend idee toegepast op bestaande bushokjes wint het team van Hoogheemraadschap van Delfland de Sustainable Business Challenge 2017. Dat maakte de jury bekend tijdens de finale waar de finalisten teams hun innovatieve ideeën presenteerden voor de duurzame businessvraagstukken.

Vrieskou in het noorden

De Nederlandse stroomvoorziening is één van de meest betrouwbare ter wereld. Gemiddeld heeft elk huishouden in ons land 99,995 % van de tijd elektriciteit. Des te opmerkelijker is het knipperen van de lampen in een groot deel van Nederland tussen 3 en 7 januari 2016. Een zeldzaam weersverschijnsel, waarover u wellicht in uw lessen méér wilt uitleggen.